Acne/Rosacea/Oren hy

Acnelan

En intensiv medicinsk behandling för mild till måttlig acne och sebboroisk hud som genomförs både på klinik och hemma för optimalt resultat. Fungerar bl.a. Genom att normalisera talgproduktion, reducera bakterietillväxt och motverka inflammation.

Kur om 3 behandlingar: 4500 kr ca 60 min per gång

Boka nu

Dermapenbehandling inkl. Über Pro Peel

Uber peel är en kemisk peeling som förstärker Dermapenbehandlingen. Den behandlar orenheter och hormonellt obalanserad hud.

ca 60 min 2495 kr

Boka nu

Dermapen

Dermapen är en behandling med microneedling som passar för många olika hudproblem (skillnaden är nåldjupet). Vi använder alltid Dermapens egna produkter för bästa och säkrast resultat. Produkterna anpassas efter din hy. För bästa resultat behövs 3-8 behandlingar men många ser ett resultat redan efter första behandlingen. 2-4 veckor mellan varje behandling. Läs mer om Dermapen här.

Ca 60 min 1995 kr

Boka nu

Ansiktsbehandling QuickFix 30 min med Über Pro Peel

Kemisk peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Ca 30 min 795 kr

Boka nu

Ansiktsbehandling

Anpassas efter din hy.

Ca 60 min 650 kr

Boka nu

MESODUO

Anti-pigmentering & Hudföryngring med hyaluronsyra 2% (20mg/ml)

Hudföryngrande anti-pigmenteerings vial med intensiv anti-rynk effekt. EGF GLOW har en blandning av anti-pigmentering, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidant ingredienser för att ta bort ojämn pigmentering, och för att återställa fukt och fasthet som orsakas av för mycket sol och förlust av hyaluronsyra och kollagen fibrer.

Boka nu