Antiage

Passar dig med mogen hy som önskar en uppstramning eller en uppfräschning. Behandlingarna jobbar med collagen och elastinstimulering och resulterar i att din hy får mer lyster och blir uppstramad. Är du osäker vilken behandling du ska välja kan detta diskuteras och anpassas på plats.

LA face lift

För en uppstramning utav ansiktet. Dermapenbehandling av ansikte, upp in mot hjässan, bakom öronen, dekolletage samt del av nacke. Detta startar en reparationsprocess som ger en uppstramning och ett naturligt ansiktslyft. Rekommenderas 6-8 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum för bästa effekt.

Ca 90 min 3295 kr

Boka nu

Dermapenbehandling inkl. Über Pro Peel

Uber pro är en kemisk peeling som förstärker Dermapenbehandlingen och ger bl.a. ökad collagenstimulering, en jämnare hudton och reducerar fina linjer.

ca 60 min 2495 kr

Boka nu

Dermapen

Dermapen är en behandling med microneedling som passar för många olika hudproblem eller bara för ökad lyster (skillnaden är nåldjupet). Vi använder alltid Dermapens egna produkter för bästa och säkrast resultat. Produkterna anpassas efter din hy och dina önskemål. För bästa resultat behövs 3-8 behandlingar men många ser ett resultat redan efter första behandlingen. Läs mer om Dermapen här.

Ca 60 min 1995 kr

Boka nu

Ansiktsbehandling QuickFix 30 min, med Über Pro Peel

Kemisk peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Ca 30 min 795 kr

Boka nu

Ansiktsbehandling

Anpassas efter din hy.

Ca 60 min 650 kr

Boka nu

MESODUO

Lyftande & Hudföryngrande med  2% hyaluronsyra  (20mg/ml)

Hudföryngrande vial med intensiv anti-rynk och lyftande effekt. EGF TIGHT har en blandning av hud föryngrande, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidanta ingredienser för att återställa fukt och fasthet orsakad genom förlust av hyaluronsyra och kollagen fibrer.

Boka nu