Dermapenbehandling för alla2019-03-10T12:41:18+01:00

Dermapenbehandling för alla som vill förbättra sin hy

Behandlig för acneproblem, ojämn hy, pigmenterad hy, mogen och eller solskadad hy och mycket annat. Dermapenbehandlingen anpassas efter dina önskemål och din hy. Områden som kan behandlas är ansikte, hals, dekolletage, händer m.m. Vid konsultationen går vi igenom passande behandlingar för bästa resultat av dina hudproblem. När jag gör Dermapenbehandlingar använder jag även Dermapens egna produkter då dessa fungerar som ett komplement till Dermapen. Inte alla produkter passar ihop med microneedling och vissa produkter kan verkligen skada huden, och åter igen så vill jag ju göra det bästa jag kan. Därför råder jag mina kunder att använda Dermapens produkter som är anpassade för den behandling vi kommer överens om att göra.

För resultat krävs ca 3-6 behandlingar, många ser resultat redan efter första behandlingen. Dermapenbehandling passar även för att liva upp en lysterlös hy.

Pris 1995 SEK

Ca 60 min. För behandlingsprogram kontakta oss för pris.

Boka tid!