Pigment/Ärr

För dig med pigmentfläckar (ex. melasma eller andra pigmentproblem) eller ärr

Cosmelan

Effektiv tvåstegsbehandling som sker dels på kliniken och dels hemma. Verkar genom hämning av ett enzym och leder till att melaninproduktionen saktas ned och mörka fläckar börjar blekna. Obs även fräknar bleknar!

Ca 45 min 5900 kr

Boka nu

Dermapenbehandling inkl. Über Pro Peel

Über peel är en kemisk peeling som förstärker Dermapenbehandlingen och resulterar bl.a. i jämnare hudton och ljusar upp pigmenteringar.

ca 60 min 2495 kr

Boka nu

Dermapen

Dermapen är en behandling med microneedling som passar för många olika hudproblem (skillnaden är nåldjupet). Vi använder alltid dermapens egna produkter för bästa och säkert resultat. Produkterna anpassas efter ditt problem. För bästa resultat behövs 3-8 behandlingar men många ser ett resultat redan efter första behandlingen. Läs mer om Dermapen här.

Ca 60 min 1995 kr

Boka nu

Dermapen Ungdom 16-20 år

Samma som ovan.

Ca 60 min 1195 kr

Boka nu

Ansiktsbehandling QuickFix 30 min med Über Pro Peel

Kemisk peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Ca 30 min 795 kr

Boka nu

Ansiktsbehandling

Anpassas efter din hy.

Ca 60 min 650 kr

Boka nu

MESODUO

Anti-pigmentering & Hudföryngring med hyaluronsyra 2% (20mg/ml)

Hudföryngrande anti-pigmenteerings vial med intensiv anti-rynk effekt. EGF GLOW har en blandning av anti-pigmentering, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidant ingredienser för att ta bort ojämn pigmentering, och för att återställa fukt och fasthet som orsakas av för mycket sol och förlust av hyaluronsyra och kollagen fibrer.

Boka nu