Plasma IQ2019-03-10T12:56:16+01:00

PlasmaIQ

PlasmaIQ är en revolutionerande maskin som idag är den mest effektiva alternativet för exempelvis ögonlockslyft utan kirurgi.

Enheten använder plasmaljusutrustning som med hjälp av gniststrålar skapar en kontrahering av huden, supereffektivt för att bli av med all sorts lös hud. Behandlingen lyfter och stramar upp huden och tar även bort milier, fibromer och leverfläckar mm. Behandlingstippen nuddar inte huden utan det bildas en liten gniststråle som gör att det bildas små prickar av sårskorpor och som sedan ramlar av efter ett par dagar.

Fler områden såsom läpprynkor och kråksparkar, även ögonbrynslyft, läpplyft och annan lös hud går att strama upp. Fördelen vid ex. behandling runt ögonen är att det är en låg risk för komplikationer och inga stygn. Du har en snabb återhämtning på 5-7 dagar. Även andra områden där man vill strama upp huden kan behandlas. Efter behandlingen får du med dig en salva och en tvätt du skall använda ett par dagar efter behandlingen för att du skall läka snabbt och bra.

PlasmaIQ stramar upp huden och du ser resultat direkt men slutresultatet är först efter 4-8 veckor.

Direkta resultat efter behandlingen men 4-8 veckor för slutresultat.

Inga injektioner. 

Inget skärande.

Inga stygn.

Mycket låg risk för komplikationer.

Snabb återhämtning, endast 5-7 dagar.

Inget uttunnande av huden.

Signifikant prisskillnad mot ögonlocksoperation.

Snabb procedur.

Pris 3995 SEK

Ca 60 min.

Boka tid!