Ansiktsbehandling utförs på kvinna

Ansiktsbehandling

Få nytt lyster

Ansiktsbehandling

Känner du att din hy saknar lyster, är trött och vill ha en återfuktning och uppfräschning är dessa behandlingar något för dig. Passar även bra för dig som vill unna dig lite egentid eller att ge bort som upplevelsepresent till någon du tycker om.

Ca 60 min 895 kr

Ansiktsbehandling QuickFix 30 min med Über Pro Peel

Kemisk peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Ca 30 min 995 kr

Dermapen (microneedling)

Dermapen är en behandling med microneedling som passar för många olika hudproblem eller bara för ökad lyster (skillnaden är nåldjupet). Vi använder alltid Dermapens egna produkter för bästa och säkrast resultat. Produkterna anpassas efter din hy och dina önskemål. För bästa resultat behövs 3-8 behandlingar men många ser ett resultat redan efter första behandlingen. Ingår Uber Peel eller en Vial (högkoncentrerat serum). Läs mer om Dermapen här .

Ca 60 min 2595 kr inkl. Vial

Dermapenbehandling (microneedling) inkl. Über Pro Peel

Uber pro är en kemisk peeling som förstärker Dermapenbehandlingen och ger bl.a. ökad collagenstimulering, en jämnare hudton och reducerar fina linjer.

Ca 60 min 3195 kr inkl. Vial och Uber pro

MESODUO

Hudföryngring med hyaluronsyra 2% (20mg/ml).

Hud föryngrande vial med intensiv anti-rynk effekt. EGF REFRESH har en blandning av hud föryngrande, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidanta ingredienser för att återställa fukt och fasthet orsakad genom förlust av av hyaluronsyra och kollagen fibrer.

ca 60 min 1295 kr

PRX-T33 Revolutionerande nålfri biorevitaliserande anti-agebehandling

En hudföryngrande behandling som passar alla hudtyper(exkl. dermatit) Nålfri behandling som återskapar hudens, fyllighet och volym sant motverkar hudens åldrandeprocess.

45 min, 1 995 kr

Paketpris: 5 behandlingar á 1500 kr/ st

Eye Ögonbehandling med Enerpeel – Nyhet!

Kemisk peeling speciellt utvecklad för ögonområdet. Antiagebehandling med syfte att jämna ut hud strukturen och reducera rynkor/linjer

30 min, 900 kr