Skönhetsbehandling utförs på kvinna

SkinRenew

Vi på SkinRenew vill ditt bästa

Hudvård är min passion

Mina val av behandlingsmetoder styrs av att jag gärna vill ha synliga resultat. Behandlingar som även är säkra och bra.

Därför har jag i nuläget valt att arbeta med Dermapen och deras produkter, samt även PlasmaIQ. Dessa behandlingar ger synliga resultat och liten “skada” på huden som man lätt återhämtar sig ifrån. Jag har sett fantastiska resultat på dessa och jag använder dem även på mig själv.

Jag brukar jämföra huden med att gå till gymmet. Man måste ständigt jobba för att hålla musklerna i form och det är likadant med huden.

SkinRenew samarbetar med Dr. Gabriella Boano och Leg. Sjuksköterska Lisette Wennström.

Kvinna står vid en form av lampa och utför en skönhetsbehandling.

Cecilia Mildner

Auktoriserad hudterapeut

Jag har utbildat mig via Hudvårdshögskolan i Stockholm ,skolan är godkänd av SHR där du har rätt att bli auktoriserad hudterapeut .Mellan 2011 – 2018 jobbade jag som auktoriserad hudterapeut på olika platser. Jag älskar verkligen att hjälpa människor, oavsett om det gäller behandling av rynkor, acne, ta bort en oönskad tatuering eller få en fräsch och lystrig hy. Jag brinner för att se resultat.

Eftersom jag jobbat på olika arbetsplatser så har jag också lärt mig vad jag gillar och vad som faktiskt ger bra resultat. De arbetsplatser som gett mig mycket erfarenhet är bl.a Atlaskliniken i Linköping och Akademikliniken här i Norrköping. Jag bestämde mig för att öppna egen klinik för att jobba med det jag tror på och sett ger resultat.

Det viktigaste för mig är att du som kund blir nöjd efter ett besök hos mig och SkinRenew.

Kvinna utför ansiktsbehandling på en person i ett behandlingsrum.