Mogen hy på kvinna

Mogen hy

Känn dig ung på nytt

Passar dig med mogen hy som önskar en uppstramning eller en uppfräschning. Behandlingarna jobbar med collagen och elastinstimulering och resulterar i att din hy får mer lyster och blir uppstramad. Är du osäker vilken behandling du ska välja kan detta diskuteras och anpassas på plats.

LA Face Lift

För en uppstramning utav ansiktet. Dermapenbehandling av ansikte, upp in mot hjässan, bakom öronen, dekolletage samt del av nacke. Detta startar en reparationsprocess som ger en uppstramning och ett naturligt ansiktslyft. Rekommenderas 6-8 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum för bästa effekt.

Ca 90 min 3995 kr

Dermapenbehandling (microneedling) inkl. Über Pro Peel

Uber pro är en kemisk peeling som förstärker Dermapenbehandlingen och ger bl.a. ökad collagenstimulering, en jämnare hudton och reducerar fina linjer.

Ca 60 min 2495 kr

Dermapenbehandling (microneedling) inkl. Über Pro Peel

Dermapen är en behandling med microneedling som passar för många olika hudproblem eller bara för ökad lyster (skillnaden är nåldjupet). Vi använder alltid Dermapens egna produkter för bästa och säkrast resultat. Produkterna anpassas efter din hy och dina önskemål. För bästa resultat behövs 3-8 behandlingar men många ser ett resultat redan efter första behandlingen. Läs mer om Dermapen här.

Ca 60 min 2495 kr

Ansiktsbehandling QuickFix 30 min, med Über Pro Peel

Kemisk peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Ca 30 min 995 kr

Ansiktsbehandling

Anpassas efter din hy.

Ca 60 min 850 kr

MESODUO

Lyftande & Hudföryngrande med 2% hyaluronsyra (20mg/ml)

Hudföryngrande vial med intensiv anti-rynk och lyftande effekt. EGF TIGHT har en blandning av hud föryngrande, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidanta ingredienser för att återställa fukt och fasthet orsakad genom förlust av hyaluronsyra och kollagen fibrer.

Ca 60 min 650 kr

PRX-T33 Revolutionerande nålfri biorevitaliserande anti-agebehandling

En hudföryngrande behandling som passar alla hudtyper(exkl. dermatit) Nålfri behandling som återskapar hudens, fyllighet och volym sant motverkar hudens åldrandeprocess.

45 min, 1 995 kr