Acne i ansikte på kvinna

Acne, Rosacea & Oren hy

Få hjälp med utbrott, utslag och oren hy

Dermapenbehandling (microneedling) inkl. Über Pro Peel

Über peel är en kemisk peeling som förstärker Dermapenbehandlingen och resulterar bl.a. i jämnare hudton och ljusar upp pigmenteringar.

Ca 60 min 3195 kr inkl. Vial och Uber pro

Dermapenbehandling (microneedling)

Dermapen är en behandling med microneedling som passar för många olika hudproblem (skillnaden är nåldjupet). Vi använder alltid dermapens egna produkter för bästa och säkert resultat. Produkterna anpassas efter ditt problem. För bästa resultat behövs 3-8 behandlingar men många ser ett resultat redan efter första behandlingen. Ingår Uber Peel eller en Vial (högkoncentrerat serum). Läs mer om Dermapen här.

Ca 60 min 2595 kr

Ansiktsbehandling QuickFix 30 min med Über Pro Peel

Kemisk peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Ca 30 min 995 kr

Ansiktsbehandling

Anpassas efter din hy.

Ca 60 min 850 kr

MESODUO

Anti-pigmentering & Hudföryngring med hyaluronsyra 2% (20mg/ml)

Hudföryngrande anti-pigmenteerings vial med intensiv anti-rynk effekt. EGF GLOW har en blandning av anti-pigmentering, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidant ingredienser för att ta bort ojämn pigmentering, och för att återställa fukt och fasthet som orsakas av för mycket sol och förlust av hyaluronsyra och kollagen fibrer.

ca 60 min 1295 kr

Dermapen (microneedling) Ungdom 16-19 år

Anti-pigmentering & Hudföryngring med hyaluronsyra 2% (20mg/ml)

Dermapen är en behandling med microneedling som passar för många olika hudproblem (skillnaden är nåldjupet). Vi använder alltid dermapens egna produkter för bästa och säkert resultat. Produkterna anpassas efter ditt problem. För bästa resultat behövs 3-8 behandlingar men många ser ett resultat redan efter första behandlingen.

Ca 60 min 1595 kr