Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Känner du att din hy saknar lyster, är trött och vill ha en återfuktning och uppfräschning är dessa behandlingar något för dig. Passar även bra för dig som vill unna dig lite egentid eller att ge bort som upplevelsepresent till någon du tycker om.

Ca 60 min 750 kr

Boka nu

Ansiktsbehandling QuickFix 30 min med Über Pro Peel

Kemisk peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Ca 30 min 795 kr

Boka nu

SPAmassage av rygg, händer eller ansikte.

Ca 30 min 495 kr

Boka nu

Dermapen

Dermapen är en behandling med microneedling som passar för många olika hudproblem eller bara för ökad lyster (skillnaden är nåldjupet). Vi använder alltid Dermapens egna produkter för bästa och säkrast resultat. Produkterna anpassas efter din hy och dina önskemål. För bästa resultat behövs 3-8 behandlingar men många ser ett resultat redan efter första behandlingen. Läs mer om Dermapen här.

Ca 60 min 1995 kr

Boka nu

Dermapenbehandling inkl. Über Pro Peel

Uber pro är en kemisk peeling som förstärker Dermapenbehandlingen och ger bl.a. ökad collagenstimulering, en jämnare hudton och reducerar fina linjer.

ca 60 min 2495 kr

Boka nu

MESODUO

Hudföryngring med hyaluronsyra 2% (20mg/ml)

Hud föryngrande vial med intensiv anti-rynk effekt. EGF REFRESH har en blandning av hud föryngrande, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidanta ingredienser för att återställa fukt och fasthet orsakad genom förlust av av hyaluronsyra och kollagen fibrer.

Boka nu