Ansiktsbehandling

Känner du att din hy saknar lyster, är trött och vill ha en återfuktning och uppfräschning är dessa behandlingar något för dig. Passar även bra för dig som vill unna dig lite egentid eller att ge bort som upplevelsepresent till någon du tycker om.

Ca 60 min 995 kr

Boka tid

Ansiktsbehandling QuickFix 30 min, med Über Pro Peel

Kemisk peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Ca 30 min 1195 kr

Boka tid

Dermapenbehandling (microneedling) inkl. Vial eller Über Pro Peel

Dermapen är en behandling med microneedling som passar för många olika hudproblem (skillnaden är nåldjupet). Vi använder alltid dermapens egna produkter för bästa och säkert resultat. Produkterna anpassas efter ditt problem. För bästa resultat behövs 3-8 behandlingar men många ser ett resultat redan efter första behandlingen. Ingår Uber Peel eller en Vial (högkoncentrerat serum). Läs mer om Dermapen här.

Ca 60 min 2595 kr

Boka tid

Dermapenbehandling (microneedling) med Vial och Über Pro Peel

Über peel är en kemisk peeling som förstärker Dermapenbehandlingen och resulterar bl.a. i jämnare hudton och ljusar upp pigmenteringar.

Ca 60 min 3195 kr

Boka tid

MESODUO

Lyftande & Hudföryngrande med 2% hyaluronsyra (20mg/ml)

Hudföryngrande vial med intensiv anti-rynk och lyftande effekt. EGF TIGHT har en blandning av hud föryngrande, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidanta ingredienser för att återställa fukt och fasthet orsakad genom förlust av hyaluronsyra och kollagen fibrer.

Ca 60 min 1295 kr

Boka tid

PRX-T33 Revolutionerande nålfri biorevitaliserande anti-agebehandling

En hudföryngrande behandling som passar alla hudtyper(exkl. dermatit) Nålfri behandling som återskapar hudens, fyllighet och volym sant motverkar hudens åldrandeprocess.

45 min, 1 995 kr

Paketpris: 5 behandlingar á 1500 kr/ st

Boka tid

Eye Ögonbehandling med Enerpeel – Nyhet!

Kemisk peeling speciellt utvecklad för ögonområdet. Antiagebehandling med syfte att jämna ut hud strukturen och reducera rynkor/linjer

30 min, 900 kr

Boka tid

B Peel

Beauty Peel är för dig som vill behandla pigmenteringar, ojämn hudton, torr hud, fina linjer, orenheter och stora porer, behandlingen kan också förebygga ålderstecken, stärka en känslig hud, lindra rosacea, eksem. Detta är också en perfekt behandling för lyster och fräschör inför ett särskilt tillfälle, efter en behandling är reaktionen i huden minimal, men för mer djupgående effekt på ett hudproblem ska behandlingen genomgås i kur.

Läs mer om Herb2peel här.

60 min 1395 kr

Boka tid

C Peel

Corrective Peel är en djupgående behandling för mer omfattande hudproblem och resultaten är jämförbara med en TCA-peeling. C Peel har förmågan att behandla akne, milier, solskador, ärr, stora porer, seborroiskt dermatit, spänstfattig och förlåldrad hud. Behandlingen ger en kraftig avfjällning av översta hudlagren och behandling görs enbart under höst- och vintermånaderna då huden inte ska exponeras för solljus efteråt. Efter behandlingen krävs en återhämtningstid på fem dagar under vilka särskilda eftervårdsprodukter ska användas. För att genomgå behandling behöver du först boka in en konsultation.

Läs mer om Herb2peel här.

60 min 3495 kr

Boka tid

HIFU

Med HIFU 4d får du ett riktigt ansiktslyft utan kirurgi för att strama åt lös hud på ansikte och kropp!

Hudåtstramning
Föryngring
Ansiktslyft
Rynkreducering
Fettreducering
Snabb och smidig behandling
Inga kirurgiska ingrepp

Carbon Peeling

Carbon Peeling eller känd som ”Hollywood Peeling” definieras som en ansiktsbehandling med laser peeling. En viktig roll i den behandlingen spelar medicinskt aktivt kol i Carbon, vilket man applicerar på huden innan behandlingen.

Lasern aktiverar Carbons mikropartiklarna, vilket leder till att kollagenproduktionen i huden sätts igång, porerna rensas från talg, ytliga döda hudcellerna tas bort, akneärr reduceras och hyperpigmenteringen elimineras.

Behandlingen tar ca 60 min. beroende på vilket område man behandlar.

1395kr

Boka tid