Cosmelan®

Cosmelan®, är en ledande professionell depigmenteringsmetod som används i hela världen för att behandla pigmentfläckar även de svåraste och mest envisa.

Utmärkta resultat på kort och lång sikt tack vare den unika och dubbla verkningsprocessen: korrigerande och reglerande. De synliga fläckarna tas bort och samtidigt verkar metoden även på orsaken till problemet och reglerar överproduktionen av pigment för att förhindra att fläckarna återkommer.

Hur fungerar metoden cosmelan®?
Metoden cosmelan® är en hudbehandling som tar ungefär 6 månader och kombinerar en enda session i behandling med en hemmabehandling anpassad efter varje patients behov för bästa möjliga resultat.

6495 kr

Boka tid

LA Face Lift

För en uppstramning utav ansiktet. Dermapenbehandling av ansikte, upp in mot hjässan, bakom öronen, dekolletage samt del av nacke. Detta startar en reparationsprocess som ger en uppstramning och ett naturligt ansiktslyft. Rekommenderas 6-8 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum för bästa effekt.

Ca 90 min 3995 kr

Boka tid

Dermapenbehandling (microneedling) inkl. Vial eller Über Pro Peel

Dermapen är en behandling med microneedling som passar för många olika hudproblem (skillnaden är nåldjupet). Vi använder alltid dermapens egna produkter för bästa och säkert resultat. Produkterna anpassas efter ditt problem. För bästa resultat behövs 3-8 behandlingar men många ser ett resultat redan efter första behandlingen. Ingår Uber Peel eller en Vial (högkoncentrerat serum). Läs mer om Dermapen här.

Ca 60 min 2595 kr

Boka tid

Dermapenbehandling (microneedling) med Vial och Über Pro Peel

Über peel är en kemisk peeling som förstärker Dermapenbehandlingen och resulterar bl.a. i jämnare hudton och ljusar upp pigmenteringar.

Ca 60 min 3195 kr

Boka tid

Ansiktsbehandling QuickFix 30 min, med Über Pro Peel

Kemisk peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Ca 30 min 1195 kr

Boka tid

Ansiktsbehandling

Känner du att din hy saknar lyster, är trött och vill ha en återfuktning och uppfräschning är dessa behandlingar något för dig. Passar även bra för dig som vill unna dig lite egentid eller att ge bort som upplevelsepresent till någon du tycker om.

Ca 60 min 995 kr

Boka tid

MESODUO

Lyftande & Hudföryngrande med 2% hyaluronsyra (20mg/ml)

Hudföryngrande vial med intensiv anti-rynk och lyftande effekt. EGF TIGHT har en blandning av hud föryngrande, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidanta ingredienser för att återställa fukt och fasthet orsakad genom förlust av hyaluronsyra och kollagen fibrer.

Ca 60 min 1295 kr

Boka tid

PRX-T33 Revolutionerande nålfri biorevitaliserande anti-agebehandling

En hudföryngrande behandling som passar alla hudtyper(exkl. dermatit) Nålfri behandling som återskapar hudens, fyllighet och volym sant motverkar hudens åldrandeprocess.

45 min, 1 995 kr

Paketpris: 5 behandlingar á 1500 kr/ st

Boka tid

HIFU

Med HIFU 4d får du ett riktigt ansiktslyft utan kirurgi för att strama åt lös hud på ansikte och kropp!

Hudåtstramning
Föryngring
Ansiktslyft
Rynkreducering
Fettreducering
Snabb och smidig behandling
Inga kirurgiska ingrepp

Carbon Peeling

Carbon Peeling eller känd som ”Hollywood Peeling” definieras som en ansiktsbehandling med laser peeling. En viktig roll i den behandlingen spelar medicinskt aktivt kol i Carbon, vilket man applicerar på huden innan behandlingen.

Lasern aktiverar Carbons mikropartiklarna, vilket leder till att kollagenproduktionen i huden sätts igång, porerna rensas från talg, ytliga döda hudcellerna tas bort, akneärr reduceras och hyperpigmenteringen elimineras.

Behandlingen tar ca 60 min. beroende på vilket område man behandlar.

1395kr

Boka tid