Dermapenbehandling (microneedling) inkl. Vial eller Über Pro Peel

Dermapen är en behandling med microneedling som passar för många olika hudproblem (skillnaden är nåldjupet). Vi använder alltid dermapens egna produkter för bästa och säkert resultat. Produkterna anpassas efter ditt problem. För bästa resultat behövs 3-8 behandlingar men många ser ett resultat redan efter första behandlingen. Ingår Uber Peel eller en Vial (högkoncentrerat serum). Läs mer om Dermapen här.

Ca 60 min 2595 kr

Boka tid

Ansiktsbehandling

Känner du att din hy saknar lyster, är trött och vill ha en återfuktning och uppfräschning är dessa behandlingar något för dig. Passar även bra för dig som vill unna dig lite egentid eller att ge bort som upplevelsepresent till någon du tycker om.

Ca 60 min 995 kr

Boka tid

PRX-T33 Revolutionerande nålfri biorevitaliserande anti-agebehandling

En hudföryngrande behandling som passar alla hudtyper(exkl. dermatit) Nålfri behandling som återskapar hudens, fyllighet och volym sant motverkar hudens åldrandeprocess.

45 min, 1 995 kr

Paketpris: 5 behandlingar á 1500 kr/ st

Boka tid

MESODUO

Lyftande & Hudföryngrande med 2% hyaluronsyra (20mg/ml)

Hudföryngrande vial med intensiv anti-rynk och lyftande effekt. EGF TIGHT har en blandning av hud föryngrande, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidanta ingredienser för att återställa fukt och fasthet orsakad genom förlust av hyaluronsyra och kollagen fibrer.

Ca 60 min 1295 kr

Boka tid

B Peel

Beauty Peel är för dig som vill behandla pigmenteringar, ojämn hudton, torr hud, fina linjer, orenheter och stora porer, behandlingen kan också förebygga ålderstecken, stärka en känslig hud, lindra rosacea, eksem. Detta är också en perfekt behandling för lyster och fräschör inför ett särskilt tillfälle, efter en behandling är reaktionen i huden minimal, men för mer djupgående effekt på ett hudproblem ska behandlingen genomgås i kur.

Läs mer om Herb2peel här.

60 min 1395 kr

Boka tid

HIFU

Med HIFU 4d får du ett riktigt ansiktslyft utan kirurgi för att strama åt lös hud på ansikte och kropp!

Hudåtstramning
Föryngring
Ansiktslyft
Rynkreducering
Fettreducering
Snabb och smidig behandling
Inga kirurgiska ingrepp