SKINRENEW

Vi på SkinRenew vill ditt bästa

Hudvård är min passion

Mina val av behandlingsmetoder styrs av att jag gärna vill ha synliga resultat. Behandlingar som även är säkra och bra.

Därför har jag i nuläget valt att arbeta med Dermapen och deras produkter, samt även PlasmaIQ. Dessa behandlingar ger synliga resultat och liten “skada” på huden som man lätt återhämtar sig ifrån. Jag har sett fantastiska resultat på dessa och jag använder dem även på mig själv.

Jag brukar jämföra huden med att gå till gymmet. Man måste ständigt jobba för att hålla musklerna i form och det är likadant med huden.

SkinRenew samarbetar med Leg. Sjuksköterska Lisette Wennström.

CECILIA MILDNER

Specialiserad hudterapeut

År 2012 var jag klar med min utbildning hos Hudvårdshögskolan i Stockholm som är SHR-ansluten. Vid min utbildning lade jag till ITEC som ger mig kunskaper och rätt till att även jobba i. Vid min utbildning lade jag till ITEC som ger mig kunskaper och rätt till att även jobba i hela världen. Länk till skolan: https://www.hudvardshogskolan.se/om-skolan

Mellan 2011-2018 arbetade jag på olika salonger/kliniker. Jag älskar verkligen att hjälpa människor, oavsett om det gäller behandling av rynkor, acne, ta bort en oönskad tatuering eller få en fräsch och lystrig hy. Jag brinner för att se resultat.

Eftersom jag jobbat på olika arbetsplatser så har jag också lärt mig vad jag gillar och vad som faktiskt ger bra resultat. De arbetsplatser som gett mig mycket erfarenhet är bl.a Atlaskliniken i Linköping och Akademikliniken här i Norrköping. Jag bestämde mig för att öppna egen klinik för att jobba med det jag tror på och sett ger resultat.

Det viktigaste för mig är att du som kund blir nöjd efter ett besök hos mig och SkinRenew.